Kycklingwok med kokosmjölk och curry.
Du behöver:
2 kycklingfiléer
ca 1dl cashewnötter (efter egen smak)
ca 1/2 squarsh (eller mer)
1/2 röd strimmad paprika
1/2 grön strimmad paprika
ca 3-4 st championer
ca 2 msk curry
165 ml kokosmjölk
ca 2-3 tsk Soya
1 msk Sweetchilli
( Använd en wokpanna)
Gör så här:
Börja med att strimla alla livsmedel i mindre bitar. Stek kycklingen och curryn tillsammans med en klicksmör eller cocosfett. När kycklingen nästan är genomstekt så häller du i alla grönsaker och cashewnötter och stekar det en stund. Häll sen i kokosmjölken och soyan. Låt sen woken stå och puttra i svag värme.
När det sen är klart så kan du servera det med ris och om du vill mangochutney :)
Hoppas det smakar!
/Elaine
2 kycklingfiléer
ca 1dl cashewnötter (efter egen smak)
ca 1/2 squarsh (eller mer)
1/2 röd strimmad paprika
1/2 grön strimmad paprika
ca 3-4 st championer
ca 2 msk curry
165 ml kokosmjölk
ca 2-3 tsk Soya
1 msk Sweetchilli
( Använd en wokpanna)
Gör så här:
Börja med att strimla alla livsmedel i mindre bitar. Stek kycklingen och curryn tillsammans med en klicksmör eller cocosfett. När kycklingen nästan är genomstekt så häller du i alla grönsaker och cashewnötter och stekar det en stund. Häll sen i kokosmjölken och soyan. Låt sen woken stå och puttra i svag värme.
När det sen är klart så kan du servera det med ris och om du vill mangochutney :)
Hoppas det smakar!
/Elaine
Kommentarer
Trackback